Πάμε Κύθηρα 2010 με εκπτώσεις μέχρι και 20% παντού

Αγαπητοί επισκέπτες των Κυθήρων, Ο Δήμος Κυθήρων σε συνεργασία με τους φορείς - συλλόγους τουριστικών επιχειρήσεων έχει οργανώσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπτωτικής πολιτικής στις υπηρεσίες κρατήσεων και ακτοπλοΐας για όλη την τουριστική περίσοδο 2010.
Πιο συγκεκριμένα:

1. Όσοι ταξιδέψετε με το πλοίο "Βιτσέντζος Κορνάρος" κάθε Τετάρτη και Πέμπτη προς Κύθηρα και Αντικύθηρα, από οποιοδήποτε λιμάνι, θα επωφεληθείτε της έκπτωσης 20% στην αξία όλων των εισιτηρίων (ατομικά και οχήματα). Την εν λόγω προσφορά μπορείτε να αποκτήσετε με επίδειξη απόδειξης τραπεζικου λογαριασμού που αποδικνύει ότι καταθέσατε τα χρήματα σε Ξενοδοχεία ή καταλύμματα των Κυθήρων.

2. Δικαιούστε εκπτώσεις μέχρι και 20% στις τιμές κράτησης διαμονής σε όλες τις επιχειρήσεις καταλυμάτων, βάσει τουλάχιστον των επίσημων τιμών "Πόρτας" που έχουν θεωρηθεί από τον Ε.Ο.Τ. και σύμφωνα με τις επίσημες αποφάσεις των συλλόγων επιχειρηματιών.

3. Αρκετές επιχειρησεις προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερες προσφορές. Ρωτήστε να σας ενημερώσουν!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε για περισσότερες λεπτομέρειες με τα γραφεία του Δήμου Κυθήρων στο τηλέφωνο 27360.31213
Επίσης μπορείτε να στείλετε παράπονα, υποδείξεις και παρατηρήσεις ή ακόμη να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα στα e-mail
kythira@otenet.gr, tourism@kythira.gr, info@visitkythera.gr

Ευχόμαστε καλές Διακοπές!

Visit Kythera
συνεργαζόμενη επιχείρηση του προγράμματος

www.visitkythera.gr
Mπράβο σε αυτή την καταπληκτική πρωτοβουλία των Κυθήρων! Ελπίζουμε και τα υπόλοιπα Επτάνησα να ακολουθήσουν !
                                                                                    Σπύρος Κούρτης
                                                                

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας