Ηλεκτρονικό Μουσείο για την Κέρκυρα.

                                             http://johnpetsalis.ning.com

To νέο Ηλεκτρονικό Μουσείο για την Κέρκυρα είναι γεγονός!
Ο κύριος Πετσάλης Γιάννης είναι ο δημιουργός αυτής της πρωτότυπης ιδέας  και ευελπιστούμε στο μέλλον να λάβουν χώρα παρόμοιες ιδέες και για τα υπόλοιπα νησιά.

"Πηγαίνοντας"  στο μουσείο του κ.Πετσάλη -υπο τους γλυκούς ήχους κλασικής μουσικής- είδαμε στην ενότητα Φωτογραφίες μια αρκετά καλή συλλογή  απο φωτογραφίες και γκραβούρες, μία όμορφη συλλογή απο μουσική στην ενότητα Βίντεο και άλλες ενδιαφέρουσες ενότητες καθώς και νέα τμήματα τα οποία είναι υπο-κατασκευή . 
Στο μουσείο αυτό μπορείτε να γίνετε μέλη καθώς και να προσφέρετε τη γνώμη σας για ένα θέμα ή μια ιδέα για την περαιτέρω ανάπτυξή του.
 Το νέο μουσείο είναι ΕΔΩ!

Απο εμάς ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας