Διεθνές Φεστιβάλ Κρίκετ: Συνεχίζεται το φθινόπωρο


Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Κρίκετ στην Κέρκυρα με αγώνες που θα διεξαχθούν τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, όπως γνωστοποίησε η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ.

Αφετηρία η συμμετοχή στην έκθεση του Σίδνευ
Η συμμετοχή της ΕΛ.Ο.Κ στην τουριστική έκθεση στο Σίδνευ αποτέλεσε την αφετηρία δημιουργίας ενός μακροπρόθεσμου αθλητικού δεσμού μεταξύ Ελλάδας και Αυστραλίας και έτσι επίσημα ανακοινώθηκε η επίσκεψη ομάδας τον μήνα Σεπτέμβριο που θα λάβει μέρος στο Φεστιβάλ Κρίκετ. Την αποστολή θα ακολουθήσουν αθλητικοί παράγοντες καθώς και φίλαθλοι οι οποίοι δήλωσαν λάτρεις του Ελληνικού πολιτισμού και της ιστορίας του νησιού.
Μάλιστα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΟΚ, τα αποτελέσματα της συμμετοχής της στην τουριστική έκθεση World Travel Market είναι εμφανή, αφού την Κέρκυρα επισκέπτονται τους παραπάνω μήνες τρεις ξένες ομάδες από την Αγγλία οι BUTTERSEA BADGERS, HOUGHAM MARSTON και HIGHATE TAVENERS προκειμένου να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ.
Κλείνοντας την ανακοίνωση, ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο Κερκυραίων που στηρίζει όλη αυτή την προσπάθεια και προσφέρει την πολύτιμη βοήθεια του με την παραχώρηση του ιστορικού γηπέδου της Κάτω Πλατείας.

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας