Συναυλία στην Αθήνα δίνουν τον Ιούνιο οι Encardia (Κατωιταλιώτικη μουσική)


Συντροφιά με μεσογειακές μελωδίες έρχονται οι encardia, το Ελληνικό συγκρότημα με Κατω-Ιταλιώτικους ρυθμούς, για μία συναυλία στις 7 Ιουνίου στο Art Gallery Cafe.
Ασυγκράτητοι μουσικοί και αεικίνητες χορεύτριες τραγουδούν, χορεύουν και ανασυνθέτουν μουσικές και τραγούδια απο την ελληνόφωνη παράδοση της Κάτω Ιταλίας.
Με κιθάρες, ντέφια, ακορντεόν, φυσαρμόνικες, καστανιέτες, μαντολίνα και νταούλια, με τραγούδια, χορούς και θρύλους του ιταλικού Νότου, οι encardia υπόσχονται μία εκρηκτική βραδιά γεμάτη κέφι και χορό.
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ. Η συναυλία διεξάγεται στο Art Gallery Cafe, Ιπποκράτους 1 και Γαληνού, Βούλα.


    www.in.gr                                                                       Eλένη Κονοφάου 

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας