Το παρόν έδωσε η ΕΟΔ Κέρκυρας στα 2 απο τα 6 ταυτόχρονα μέτωπα πυρκαγιάς στις 18/08/10 Δελτίο Τύπου απο την ΕΟΔ Κέρκυρας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το παρόν έδωσε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – παρ/μα Κέρκυρας, στα δυο (2) από τα έξι (6) ταυτόχρονα μέτωπα πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκαν την Τετάρτη 18/08/2010 σε Δημοτικά διαμερίσματα του Δ. Αχιλλείων.
Τα μέλη της ομάδας μας, άρτια εξοπλισμένα και εκπαιδευμένα για τέτοια συμβάντα, συμμετείχαν μαζί με την Π.Υ. αλλά και απλούς πολίτες στην κατάσβεση των εστιών.
Ως αποτέλεσμα της άμεσης επέμβασης και του άψογου συντονισμού όλων των εμπλεκομένων, οι φωτιές τέθηκαν γρήγορα υπό έλεγχο όπου και κατασβέστηκαν πλήρως.

ΕΟΔ Κέρκυρας : http://www.hrt-corfu.org.gr/

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας