Δελτίο Τύπου της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
   H Ένωση Επτανησίων Ελλάδας,  με αφορμή την επέτειο της  Εθνικής μας εορτής της 25ης Μαρτίου,   κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στις 24 Μαρτίου.
  Η πρόεδρος και το μέλος του Δ.Σ. κος Άγγελος Γραμμένος παρακολούθησαν  την μαθητική παρέλαση από την θέση των επισήμων, εκπροσωπώντας τα νησιά του Ιονίου, με σεβασμό προς τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας μας.
 Επίσης την 25η Μαρτίου η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας εκπροσωπήθηκε από τον κο Άγγελο Γραμμένο όπου παρακολούθησε την στρατιωτική παρέλαση από την θέση των επισήμων παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας.










Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας