Συγκέντρωση μελών και φίλων στην Λευκάδα 16 Αυγούστου 2011
Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 
ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ  
ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ

 Η Πρόεδρος και οι εκπρόσωποι της Ε.Ε.Ε. στην Λευκάδα, σας καλούν στην συγκέντρωση μελών και φίλων της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας με νομική μορφή, που θα πραγματοποιηθεί στις  16 Αυγούστου, ημέρα Τρίτη  και ώρα 18:30 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Λευκάδας.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια να γνωρίσουμε τα μέλη και τους φίλους της Ε.Ε.Ε. με επισκέψεις και συναντήσεις στα Επτάνησα.
Σκοπός των συναντήσεων είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των εκπροσώπων του Δ.Σ. και των μελών της στα νησιά του Ιονίου Πελάγους, η ενημέρωση των σκοπών, ανταλλαγή απόψεων, προτάσεων και η εγγραφή νέων μελών.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις παρουσίας, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ

Ελένη Κονοφάου  6974969386

Σπυρίδωνας Κούρτης   6973218728

Ευάγγελος Γιαννουλάτος  6946461546


Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Λευκάδας κ. Κώστα Αραβανή και τον Γεν.Γραμματέα του Δήμου κ.Γεώργιο Καραλιόλιο για την παραχώρηση της αίθουσας.


Με εκτίμηση

Ένωση Επτανησίων Ελλάδας

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας