Παρουσίαση της Ένωσης στην Κέρκυρα


Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 
ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ 
ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

  Η Πρόεδρος και οι εκπρόσωποι της Ε.Ε.Ε. στην Κέρκυρα, σας καλούν στην συγκέντρωση μελών και φίλων της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας με νομική μορφή, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30 στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας. 

Ξεκινάμε την προσπάθεια να γνωρίσουμε τα μέλη και τους φίλους της Ε.Ε.Ε. με επισκέψεις και συναντήσεις στα Επτάνησα.

Σκοπός των συναντήσεων είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των εκπροσώπων του Δ.Σ. και των μελών της, στα νησιά του Ιονίου,  η ενημέρωση των σκοπών  της, η  ανταλλαγή απόψεων, προτάσεων και  η εγγραφή νέων μελών.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις παρουσίας, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα:


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ


Ελένη Κονοφάου             6974969386      

Βικέντιος Σουέρεφ             6977292182      

Θωμάς Κατσαρός             6945957600      

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Κέρκυρας κ.Γιάννη Τρεπεκλή και το γραφείο Πολιτισμού του Δήμου, για την παραχώρηση της αίθουσας.

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας