Λευκαδίτης πρωταθλητής Ελλάδας Wakeboard‏


Ο Στέφανος Καββαδάς με καταγωγή από το όμορφο νησί της Λευκάδας άρχισε να ασχολείται με το άθλημα του wakeboard από πάρα πολύ μικρή ηλικία μιας και η οικογενειακή επιχείρηση είχε άμεση σχέση με τα θαλάσσια αθλήματα. Ο πρώτος προπονητής του ήταν ο πατέρας του που του τον έμαθε πως να στέκεται πάνω στην σανίδα. Σιγά σιγά και μεγαλώνοντας ο Στέφανος αφιέρωνε πολύ χρόνο στο άθλημα ακόμα και τον χειμώνα. Το 2008 και το 2010 έλαβε μέρος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και κατέκτησε την πρώτη θέση. Φέτος το καλοκαίρι ο νεαρός Στέφανος Καββαδάς θα εκπροσωπήσει την χώρα μας μαζί με τον επίσης λευκαδίτη Κάρολο Κατωπόδη, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα wakeboard που θα γίνει στην Ιταλία στο Μιλάνο. Αξίζει να σημειώσουμε πως φέτος είναι η πρώτη φορά που η χώρα μας παίρνει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα wakeborad !

Το My Lefkada συνάντησε τον Στέφανο μίλησε μαζί του και κατέγραψε την προπόνηση του στα ήσυχα νερά στο Νυδρί της Λευκάδας.


Το βίντεο μπορείτε να το βρείτε στο youtube εδώ : http://www.youtube.com/watch?v=XIfSZlGjUTw

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας