ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

31 Οκτωβρίου 2011
24:00

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην προκήρυξη του διαγωνισμού για το νέο λογότυπο της ΕΝΩΣΗΣ.
Οι προτάσεις πολλές και η απόφαση δύσκολη.Το Δ.Σ. θα συνεδριάσει στις 6 Νοεμβρίου ( ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί με την δημοσίευση της προκήρυξης) για την επιλογή των τριών επικρατέστερων και ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες κάθε προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική επιτυχία.
Η ανταπόκριση σας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, η οποία δίχως την αγάπη και την σημαντική συμβολή σας, δεν θα μπορούσε να ευδοκιμήσει.
Για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της ιστοσελίδας μας www.enosieptanison.gr ,καθώς το λογότυπο που θα επιλεγεί και θα συντροφεύει την πορεία της ΕΝΩΣΗΣ, θα αποφασιστεί ύστερα από ανοιχτή ψηφοφορία στο διαδίκτυο.

Ε.Ε.Ε.

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας