Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ


                      ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ

                      ΑΓΓΕΛΟΣ  ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ

               Έτος ίδρυσης 14 – Σεπτεμβρίου 2009



Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ
Με τιμή, λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη κι ευλάβεια εορτάστηκε από το Χριστεπώνυμο πλήθος της Λευκάδος αλλά και από επισκέπτες του Νησιού το Θείο Δράμα του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού. Για πρώτη φορά στην Θρησκευτική Ιστορία του Νησιού μας συμμετείχε και μια δεύτερη Φιλαρμονική στην περιφορά Επιταφίου και μάλιστα η Φιλαρμονική αυτή είναι Λευκαδίτικη.
Η Φιλαρμονική Ένωση Άγγελος Σικελιανός συμμετείχε για πρώτη φορά από ιδρύσεώς της (Σεπτέμβριος 2009) στην περιφορά του Επιταφίου της Ενορίας του Ιερού Ναού του Αγίου Μηνά της Πόλεως της Λευκάδος.

Πολύς ο κόσμος που θαύμασε την παρουσία, το δέσιμο και την αρμονία της μπάντας.
Ξεκίνησε ως μικρή συντροφιά και τώρα πλέον μεγαλώνει.

                                                              Χριστός Ανέστη!

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας