Δελτίο Τύπου 16/12/2012



                                                                                                                             Αθήνα 16/12/2012



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. της "ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ" ανακοινώνει ότι, ύστερα  από την ψηφοφορία των εταίρων της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας για  επιλογή νέου λογότυπου της Ε.Ε.Ε. , ανάμεσα στις δεκαεπτά (17) προτεινόμενες ιδέες των συμμετεχόντων, επιλέχθηκαν με σειρά ψήφων οι προτάσεις των:

1) Δήμητρας Μερμίγκη
2) Νάσου Βλάχου
3) Χριστίνας Μπίνου

Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε. τηρώντας την απόφαση των εταίρων, υλοποιεί προς χρήση την επιλογή του λογότυπου που υπερίσχυσε σε ψήφους, προσαρμόζοντάς το για τις ανάγκες της Ε.Ε.Ε. με την τεχνική υποστήριξη της εταιρίας γραφικών τεχνών ARTIO STAMP.

Οι δημιουργοί των τριών πρώτων προτάσεων θα βραβευτούν σε ειδική εκδήλωση που θα ανακοινωθεί από το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε.


"ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ"




Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας