Συναυλία της Θεραπευτικής Κοινότητας "ΣΤΡΟΦΗ" στη Ζάκυνθο


Αθήνα, 11 Ιουλίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναυλία της Θεραπευτικής Κοινότητας "ΣΤΡΟΦΗ" στη Ζάκυνθο

25 Χρόνια ΣΤΡΟΦΗ στη ΖΩΗ
ΜΠΟΡΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΣ!

Η Θεραπευτική Κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ, ένα ανοιχτό παράθυρο στην κοινωνία, συνεπής στο ραντεβού της και αυτό το καλοκαίρι, επιστρέφει στο νησί της Ζακύνθου για την κατασκηνωτική της περίοδο, αλλά και με πολύ διάθεση για μουσική, αφού στις 20 Ιουλίου με την γνωστή της μπάντα και σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ θα πραγματοποιήσει συναυλία.



Το Σάββατο 20 Ιουλίου, στις 21.30, στο υπαίθριο Δημοτικό θέατρο της Ζακύνθου, ελληνικά και ξένα μουσικά κομμάτια θα γίνουν το όχημα για να  μεταδοθεί στους κατοίκους του νησιού ένα ξεκάθαρο μήνυμα κατά των ναρκωτικών. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Στον χώρο της συναυλίας θα λειτουργεί περίπτερο ενημέρωσης από το Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, γιατί η έγκυρη ενημέρωση των μελών μιας τοπικής κοινωνίας για το θέμα της χρήσης ναρκωτικών ουσιών στην εφηβεία, καθώς επίσης και η απεξάρτηση όπως αυτή συντελείται στα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ, αποτελεί πρωταρχική μέριμνα.

Στο πλαίσιο της κατασκηνωτικής περιόδου των παιδιών της Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ στη Ζάκυνθο (7-21 Ιουλίου 2013) θα ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις και παρεμβάσεις ενημέρωσης για την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας, όπως είναι ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου που διεξήχθη την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 17.30 στο Δημοτικό Στάδιο Ζακυνθίων Ολυμπιονικών με την ποδοσφαιρική ομάδα της ΣΤΡΟΦΗΣ αντιμέτωπη με την ΑΠΟΛΛΩΝ Ζακύνθου, καθώς και συνεντεύξεις που θα δοθούν σε τοπικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ, τους τοπικούς φορείς και τις εταιρίες / χορηγούς, τα τοπικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα, όπως επίσης και τον ρ/σ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5  όπου με την υποστήριξή τους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των δράσεων του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στο νησί της Ζακύνθου.




Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας