Δελτίο Τύπου - Λυρική Συναυλία "Con Passione - O έρωτας στις μουσικές του κόσμου"


Αθήνα 21/9/2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στον όμορφο χώρο του κηποθεάτρου Παπάγου στις 18/9/2013, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συναυλία «Con Passione – O έρωτας στις μουσικές του κόσμου», κάτω από τον έναστρο ουρανό του Σεπτεμβρίου με τις μελωδικές φωνές των λυρικών καλλιτεχνών Μπάμπη Βελισσάριου και Ολγιάνας Πανίτσα οι οποίοι μάγεψαν το κοινό και το παρέσυραν σε μια μουσική μυσταγωγία.


Τη μουσική διεύθυνση της συναυλίας είχε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Ε.Ε.Ε. Παναγής Μπαρπάτης, ο οποίος παρά το ατύχημα που υπέστη στο δεξί του χέρι, απέδειξε το μεγαλείο της ψυχής και την αγάπη του για τη μουσική με τη συνολική του παρουσία επί σκηνής.


Το κουιντέτο της Ε.Ε.Ε., με τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο στο βιολί, το Γιάννη Ρίζο στο Μαντολίνο, τον Κωστή Θέο στο βιολοντσέλο, τον Διονύση Πομόνη στη κιθάρα, τον Ευγένιο Μπράτουσκα στο κοντραμπάσο και τη συμμετοχή του Κώστα Φραντζή στο σαξόφωνο, συνέθεσαν την μουσική βραδιά εντυπωσιάζοντας ποιοτικά τους παρευρισκόμενους.


Η βραδιά έκλεισε με ευχαριστίες από την Πρόεδρο της Ε.Ε.Ε. κα Ελένη Κονοφάου σε όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους, τον υπηρεσιακό υπουργό επικρατείας κο Αντώνη Αργυρό, το Δήμαρχο της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου κο Βασίλη Ξύδη, τις Αντιδημάρχους κα Βασιλική Μπουφούνου & κα Βασιλική Ρετσινιά – Γιαννακοπούλου της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου, την κα Λία Μεταξά χορηγό της συναυλίας, εκπρόσωπους φορέων, τύπου κ.α.ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ


Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας