Δελτίο τύπου


Αθήνα 11/11/2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 10 Νοεμβρίου 2013 και από ώρα 10:00 – 14:00, πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γεν. Συνέλευση των εταίρων της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, με θέμα «εκλογική διαδικασία για νέο Δ.Σ.».

Η Γεν. Συνέλευση ξεκίνησε με χαιρετισμό της απερχόμενης Προέδρου κας Ελένης Κονοφάου με αναφορά στη δημιουργική και ανοδική πορεία της ΕΝΩΣΗΣ τα τρία χρόνια που μεσολάβησαν από την ίδρυση της εταιρίας. Ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. για την επτανησιακή αλληλεγγύη και την άψογη συνεργασία στο δύσκολο έργο τους και ευχήθηκε στο νέο Δ.Σ. να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και αγάπη για τον κοινό σκοπό, της προώθησης, διάδοσης και διάσωσης του επτανησιακού πολιτισμού, σε όλες τις μορφές και εκφάνσεις του.

Στη συνέχεια εκλέχτηκε τριμελής εφορευτική επιτροπή η οποία ανέλαβε την διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας, όπου σύμφωνα με την κατανομή των ψήφων οι εκλεγμένοι εταίροι, στους οποίους δόθηκε  εντολή από το εκλογικό αποτέλεσμα για τη σύσταση νέου Δ.Σ. είναι οι εξής:


ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΨΗΦΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ

1.      Ελένη Κονοφάου
2.      Μαρία Γραμματικού
3.      Δημήτρης Μαυροπόδης
4.      Καββαδά Βασιλική
5.      Γεράσιμος Ροσόλυμος
6.      Δημήτρης Αργυρός
7.      Αντζελίνα Αρκούδη
8.      Θωμάς Κατσαρός
9.      Νικόλαος Λούτας
10.    Ελευθέριος Κατωπόδης
11.    Ευάγγελος Γιαννουλάτος
12.    Κατερίνα Δραγώνα
13.    Χρυσόστομος Μανιάς
14.    Νικόλαος Γλυτσός
15.    Ελένη Χάρου – Κορωναίου


ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΨΗΦΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ

1.    Στέλλα Σαρακίνη – Μεντζελοπούλου
2.    Γιώργος Ανδριώτης
3.    Μαρία Σουρβίνου
4.    Νικόλαος Δαλιέτος
5.    Βασιλική Ρούφη
6.    Γιώργος Κασιμάτης


Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν  με τη συμμετοχή  εταίρων της Ε.Ε.Ε., που κατοικούν εντός Αθηνών και των εταίρων που κατοικούν στην επαρχία,  οι οποίοι ψήφισαν μέσω της εταιρίας Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Α.Ε. με απόλυτη επιτυχία.

Σύμφωνα με το καταστατικό και τον εσωτερικό κανονισμό της αστικής εταιρίας, ο πρώτος υποψήφιος σε ψήφους υποχρεούται να καλέσει τα εκλεγμένα μέλη σε συνεδρίαση για την σύσταση του νέου Δ.Σ. εντός επτά (7) ημερών.

 ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

   

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας