ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ Ε.Ε.Ε - «Χωρίς χρέωση στα έξοδα αποστολής, η παραλαβή του ημερολογίου»



Αθήνα 16/12/2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2015 - ΕΠΤΑΝΗΣΑ - ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

«Χωρίς χρέωση στα έξοδα αποστολής, η παραλαβή του ημερολογίου»


Η εταιρία ταχυμεταφορών ACS, στηρίζει την προσπάθεια της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, να σταθεί αρωγός στην επίλυση πρακτικών προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στα σχολεία της Κεφαλονιάς μετά το χτύπημα του εγκέλαδου, με προσφορά τα έξοδα αποστολής στους παραλήπτες του ειδικού ημερολογίου "2015 - ΕΠΤΑΝΗΣΑ - ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ".



Το ημερολόγιο, διατίθεται κατόπιν παραγγελίας μέσω της
ιστοσελίδας της  Ε.Ε.Ε., www.enosieptanision.gr

καθώς και με επικοινωνία στα τηλέφωνα:
2102130177 - 6946259240
στην τιμή των 10,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου  ΦΠΑ.

Για τη διάθεσή του, δίχως έξοδα αποστολής μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών ACS, αρκεί να προπληρωθεί το ποσό της παραγγελίας, στον τραπεζικό λογαριασμό της Ε.Ε.Ε στην Εθνική Τράπεζα (Αριθμός Λογαριασμού: 180/480081-81, ή μέσω Paypal (πιστωτική κάρτα), συμπληρώνοντας τη Φόρμα Παραγγελίας:


Το Δ.Σ.  της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ευχαριστεί θερμά, τη διοίκηση της εταιρίας ταχυμεταφορών ACS για την απόφαση της να διακινήσει Πανελλαδικά, το ημερολόγιο «2015 - ΕΠΤΑΝΗΣΑ - ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ» δίχως χρέωση αποστολής.

Με το σύνθημα «Μελετώ, ονειρεύομαι, στοχεύω και  μετά τους σεισμούς...»καλούμε όλους να στηρίξουν την προσπάθεια της Ε.Ε.Ε. και να εναντιωθούμε στον εγκέλαδο που επιμένει να ταλανίζει το νησί με προβλήματα που παραμένουν άλυτα και αναζητούν την συμβολή μας.

«Τα παιδιά μας χρειάζονται, το μέλλον τους ανήκει,
ας προσπαθήσουμε να το κάνουμε καλύτερο».



ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ





Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας