Δελτίο Τύπου - Η «ΒΙΒΛΙΟΜΑΝΙΑ» στην Κεφαλονιά, στηρίζει την προσπάθειά μας



Αθήνα 23/12/2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η «ΒΙΒΛΙΟΜΑΝΙΑ» στην Κεφαλονιά, στηρίζει την προσπάθειά μας

Το βιβλιοπωλείο «ΒΙΒΛΙΟΜΑΝΙΑ» στην Κεφαλονιά, φιλοξενεί το ημερολόγιο «2015 - ΕΠΤΑΝΗΣΑ - ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ» και ενισχύει  την διακίνησή του, συμβάλοντας στον σκοπό της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.



Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε., ευχαριστεί θερμά τον κο Βαγγέλη Νοδάρο, ιδιοκτήτη του βιβλιοπωλείου για την αφιλοκερδή, συμβολική διάθεση του ημερολογίου, στην προσπάθειά μας.

Το ημερολόγιο, διατίθεται κατόπιν παραγγελίας
μέσω της ιστοσελίδας της  Ε.Ε.Ε., www.enosieptanision.gr


με επικοινωνία στα τηλέφωνα:
2102130177 – 6946259240
 
&
 
Στο βιβλιοπωλείο «ΒΙΒΛΙΟΜΑΝΙΑ»
Λεωφ.Βεργωτή 56,
στο Αργοστόλι ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Τηλ.: 2671026832

στην τιμή των 10,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου  ΦΠΑ.

Φέτος στις γιορτές,  στεκόμαστε δίπλα στους μαθητές και τις μαθήτριες της Κεφαλονιάς που μας έχουν ανάγκη, με σκοπό να βοηθήσουμε την καθημερινότητά τους, στα πρακτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Με το σύνθημα «Μελετώ, ονειρεύομαι, στοχεύω και  μετά τους σεισμούς...», καλούμε όλους να ενισχύσουν την προσπάθειά μας.

«Τα παιδιά μας χρειάζονται, το μέλλον τους ανήκει,
ας προσπαθήσουμε να το κάνουμε καλύτερο»



ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ






Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας