"Οι γυναίκες περπατούν για τον ΦΑΡΟ"


Στη Λευκάδα οι γυναίκες γιόρτασαν & περπάτησαν
για το φιλανθρωπικό σύλλογο"ΦΑΡΟ"


Ο Μάρτιος είναι αδιαμφισβήτητα ο μήνας της γυναίκας, σήμερα 8 Μαρτίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και υμνούμε τη γυναικεία φύση!

Με αφορμή την συγκεκριμένη ημέρα, ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Λευκάδας "ΦΑΡΟΣ" διοργάνωσε τον 2ο Φιλανθρωπικό περίπατο, "Οι γυναίκες περπατούν για τον ΦΑΡΟ".

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, με πάνω από 200 γυναίκες να συμμετέχουν. Η παραλία, η κεντρική αγορά και ο δρόμος του Κάστρου γέμισε με γυναίκες που όλες μαζί έδωσαν το δικό τους μήνυμα και στήριξαν το έργο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου της Λευκάδας. Τα κορίτσια του ΦΑΡΟΥ προσέφεραν σε όλους όσους συμμετείχαν από ένα μπαλόνι και το γνωστό βραχιολάκι του Μάρτη , “το μαρτάκι”.

Χρόνια Πολλά σε όλες τις γυναίκες και συγχαρητήρια στα κορίτσια του ΦΑΡΟΥ, ελπίζουμε να βλέπουμε συχνά τέτοιες επιτυχημένες εκδηλώσεις.Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας