ΠΑΞΟΙ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ


Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη του προγράμματος φιλοξενίας καλλιτεχνών από την CHRIS BOÏCOS FINE ARTS στους Παξούς. Για το καλοκαίρι 2015 το πρόγραμμα ξεκινά αυτήν την εβδομάδα με την άφιξη της Γαλλίδας φωτογράφου TINA MERANDON από το Παρίσι (www.TINAMERANDON.com)


Η Tina ειδικεύεται στα φωτογραφικά πορτρέτα και τις λήψεις του σώματος εν κινήσει. Κατά την παραμονή της στους Παξούς θα φωτογραφίσει πορτρέτα κατοίκων του νησιού και ενδιαφέρεται να συνεχίσει την φωτογραφική σειρά "Anima", που ξεκίνησε στο Παρίσι το 2014. Για τη σειρά αυτη φωτογραφίζει παιδιά μαζί με τα κατοικίδιά τους, ώστε να αποδώσει την ευαισθησία και την αθωότητα της παιδικής ηλικίας και να αναδείξει τη σύνδεση μεταξύ των έμβιων όντων, σωματική και ψυχική.

Σχεδιάζουμε να εκτεθούν τα πορτρέτα των Παξών το καλοκαίρι του 2016.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχει το παιδί σας στη φωτογράφηση των Παξών, παρακαλώ επικοινωνήστε με τους:

- Χριστόφορο Μπόικο : christophe@boicosfinearts.com 69
73 01 36 99

- Σοφία Κουβά: contact@boicosfinearts.com 69 79 66 22 44
Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας