ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝΑθήνα 7/4/2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ανακοινώνει την λειτουργία του  Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Ιονίων Νήσων - Ionian International Digital Film Festival και εν συντομία IIDFF, το οποίο πραγματοποιήθηκε κατά τα έτη 2012 και 2013 από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας και ευχαριστεί το Δήμο Λευκάδας για την παραχώρηση και ένταξη της διοργάνωσής του στις ποικίλες δράσεις της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.


Η Καλλιτεχνική επιμέλεια  του Φεστιβάλ, ανατίθεται στον Λευκαδίτη Σκηνοθέτη Θάνο Κερμίτση  σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της  Ε.Ε.Ε. ενώ η οργανωτική και κριτική επιτροπή του Φεστιβάλ θα στελεχωθεί ύστερα από την ανακοίνωση έναρξης της διοργάνωσής του.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να στελεχώσουν τις επιτροπές παρακαλούνται να  επικοινωνούν με τη γραμματεία της Ε.Ε.Ε. και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ στο info@iidff.gr όπως επίσης και στα τηλέφωνα επικοινωνίας που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.iidff.gr  και τα  κοινωνικά δίκτυα του Φεστιβάλ (fb, twitter).


Γραφείο Τύπου ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας