Εορταστική συναυλία στα Ενετικά Ναυπηγία Γουβιών


Ο Εξωραϊστικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γουβιών και η Τοπική Επιτροπή Κέρκυρας της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος & Πολιτισμού, σας προσκαλούν στην εορταστική συναυλία στο χώρο των Ενετικών Ναυπηγείων στα Γουβιά, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου στις 21:00 με αφορμή την εκ νέου φωταγώγηση του μνημείου.


Στη συναυλία συμμετέχουν, η Φιλαρμονική Εταιρεία ¨Μαντζαρος¨ υπό τη μουσική διεύθυνση του κ.Σωκράτη Άνθη και η «Dinkelsbühler Knabenkapelle» από το Neumarkt της Γερμανίας υπό τη μουσική διεύθυνση του κ. Kuhn Daniel. H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κέρκυρας.Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας