Λευκαδίτης ο ένας εκ των 3 δολοφονημένων

Ως εξαιρετικό άνθρωπο και επαγγελματία περιγράφουν συγγενείς και γείτονες τον 36χρονο Νώντα Τσακάλη, που βρήκε τραγικό θάνατο στο κτίριο της Marfin.«Απλά ξεκίνησε να πάει στη δουλειά, όπως κάθε μέρα, και δεν γύρισε ποτέ. Οταν έμαθα ότι υπήρχαν νεκροί και δεν απαντούσε στο τηλέφωνο, κατάλαβα...

ότι κάτι κακό του είχε συμβεί», είπε ο θείος του Κώστας Πολίτης, ο οποίος, εκτός από τον δικό του πόνο, προσπαθούσε να βρει τη δύναμη για να παρηγορήσει την 80χρονη μητέρα του Νώντα, που δεν άντεξε τα νέα και χρειάστηκε επειγόντως τη βοήθεια γιατρού.

Ο κ. Πολίτης είναι αυτός που ουσιαστικά μεγάλωσε τον Νώντα Τσακάλη. «Εγώ τον βάφτισα και εγώ τον μεγάλωσα, όταν έχασε τον πατέρα του σε ηλικία 10 ετών. Ηταν πάντα εξαιρετικό παιδί, πολύ καλός μαθητής και είχε όρεξη για δουλειά».

Η απώλεια του πατέρα του υποχρέωσε τον Νώντα Τσακάλη να αρχίσει τη δουλειά αμέσως μόλις τελείωσε το σχολείο. «Παράλληλα σπούδαζε οικονομικά και έκανε το μεταπτυχιακό του. Μόλις τελείωσε τις σπουδές του, ξεκίνησε να δουλεύει σε τράπεζες και τα τελευταία έξι χρόνια εργαζόταν στο τμήμα δανείων της Marfin, σε έναν τομέα δηλαδή που ήταν το αντικείμενο των μεταπτυχιακών σπουδών του», λέει ο κ. Πολίτης.

Στην προσωπική του ζωή ήταν ιδιαίτερα διακριτικός και ούτε η ίδια η μητέρα του δεν ήξερε για τη σοβαρή σχέση που είχε. «Γνώρισα την κοπέλα του την Ελένη σήμερα που χρειάστηκε να πάμε μαζί στο νεκροτομείο», λέει ο κ. Πολίτης. «Ο Νώντας δεν είχε πει τίποτα, ούτε σε εμένα ούτε στη μητέρα του».



http://troktiko.blogspot.com


Περισσότερα εδώ:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=11686955

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας