ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ SCRIPTORIUM II (ΑΝΑΔΡΟΜΗ 2000-2010) ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ-ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 15-29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ,ΑΡΧΑΙΚΗ ΜΟΡΦΗ
Ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων,την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010,ώρα 8μμ,θα εγκαινιάσει στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων-Πάρκο Ελευθερίας,Λεωφ.Βας.Σοφίας στην Αθήνα την ατομική έκθεση SCRIPTORIUM II του Κώστα Ευαγγελάτου.

Πρόκειται για έκθεση χαρακτηριστικών ζωγραφικών συνθέσεων του Κώστα Ευαγγελάτου μεγάλων κυρίως διαστάσεων της τελευταίας δεκαετίας,στις οποίες δεσπόζουν σύμβολα, έννοιες, μορφές, σώματα και γεωμετρικές φόρμες.Πολλά από τα έργα έχουν εκτεθεί σε σημαντικά εκθεσειακά κέντρα και γκαλερί της Ευρώπης.

Την έκθεση συνοδεύει πολυτελής κατάλογος,έκδοση του ΠΟΔΑ,με πρόλογο του Προέδρου του Πολιτισμικού Οργανισμούκου Αγγελου Μοσχονά και κριτική εισαγωγή του Ακαδημαικού,ομ.καθηγητή ιστορίας της Τέχνης του Παν/μίου Αθηνών κου Χρύσανθου Χρήστου.
Ο  κατάλογος θα προσφέρεται στους επισκέπτες.Οι Κεφαλονίτικοι  και Επτανησιακοί  πολιτιστικοί σύλλογοι που επιθυμούν να ξεναγηθούν από τον ίδιο τον καλλιτέχνη κατά τη διάρκεια της έκθεσης μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6944621286.
COSTASNEW EUROPE-ARTS

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας