Έναρξη εγγραφών στην Ακαδημία Εσωτερισμού "Phoenix Rising" της Κερκυραίας κα Σάσσα Τσέιτoου






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ PHOENIX RISING



 Ακαδημία Εσωτερικών Σπουδών και στην Ελλάδα

Αθήνα και Λονδίνο, 26 Σεπτεμβρίου 2011 – Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ακαδημία Phoenix Rising προσφέρει ποικιλία τμημάτων στον Δυτικό Εσωτερισμό, από διεθνή ομάδα επιφανών καθηγητών που επιδιώκουν την αποκατάσταση της ποιοτικής φιλοσοφικής και πολιτισμικής παιδείας. 

Η Ακαδημία παρέχει προσιτά και ποιοτικά προγράμματα σε  πλήθος θεμάτων που αφορούν στην μεταφυσική φιλοσοφία και τις εσωτερικές παραδόσεις με στόχο την παροχή έγκυρης και τεκμηριωμένης ενημέρωσης μέσω διαδικτυακών τμημάτων και ζωντανών εκδηλώσεων.  Διοργανώνει Ελληνόφωνα σεμινάρια στην Ελλάδα ώστε να γνωστοποιηθεί ο κλάδος και στον Ελλαδικό χώρο. Στοχεύει στην ανάδειξη παραμελημένων ιστορικών παραδόσεων, και στην ανάπτυξη δικτύου ακαδημαϊκών και ερευνητών ώστε να προβληθεί ο κλάδος στην Ελλάδα, και στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης που περιβάλλει τον συγκεκριμένο χώρο. Η Ακαδημία είναι η πρώτη πρωτοβουλία διεθνώς που συνδυάζει
σοβαρή ακαδημαϊκή εγκυρότητα σε επίπεδο προσβάσιμο σε κάθε ενδιαφερόμενο.  Επίσης δραστηριοποιείται με ημερίδες, σεμινάρια και άλλες εκδηλώσεις σε Λονδίνο, Αθήνα, σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ο Δυτικός Εσωτερισμός είναι κλάδος που συνήθως συναντάται σε πανεπιστημιακά τμήματα Θρησκειολογίας, Φιλοσοφίας, ή Ιστορίας. Απαρτίζεται από μια γκάμα παραδόσεων με τεράστια επιρροή στην Δυτική κοινωνία και τον Δυτικό πολιτισμό, από τις Καλές Τέχνες ως την Επιστήμη και την λαϊκή κουλτούρα. Τα τελευταία 20 χρόνια έχει θεσμοθετηθεί ως κλάδος σε διάφορα Ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, συνήθως σε πολύ προχωρημένα ακαδημαϊκά επίπεδα.  Η Ακαδημία παρέχει προσιτά και ποιοτικά προγράμματα εισαγωγής στον συγκεκριμένο κλάδο. Η παράδοση γίνεται διαδικτυακά και είναι προσβάσιμη σε όποιον έχει σύνδεση διαδικτύου.

Για περεταίρω πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Διεύθυνση στο phoenix@phoenixrising.org.gr, κι επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας,  www.phoenixrising.org.gr.

###

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας