ΑΝΤΩΝΙΑ ΑΡΜΕΝΗΠΛΑΘΟΝΤΑΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΟ

Η Αντωνία Αρμένη παρουσιάζει  στην έκθεση αυτή μια  τεχνική που ξεκίνησε όταν έπεσε στα χέρια της ένα μεταλλικό φύλλο …..Αναμιγνύοντας το σμάλτο, τις χρυσόσκονες , τις λαδομπογιές μαζί με σκέψεις –εικόνες – συναισθήματα και αντλώντας έμπνευση από τον κόσμο των παιδιών, των λουλουδιών, των παραμυθιών και του χορού – ρίχνει την δική της εναλλακτική ματιά στην καθημερινή αγριότητα και σας προτρέπει να κάνετε  το ίδιο και  εσείς ……..
Αφετηρία κάθε δημιουργικής προσπάθειας αποτελούν τα μικρά παιδιά που διδάσκει στο Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης το οποίο από το 2005 ίδρυσε και λειτουργεί στην Κέρκυρα και μέσα από το οποίο έχει στόχο να κεντρίσει  το ενδιαφέρον για την τέχνη στις μικρές ηλικίες .
Παράλληλα , ασχολείται με την δημιουργία χειροποίητων κατασκευών από διάφορα υλικά (ξύλο, γυαλί, πέτρα, πηλός κλπ), με διακόσμηση εσωτερικών κι εξωτερικών χώρων αλλά  και με την διοργάνωση και καλλιτεχνική επένδυση κοινωνικών εκδηλώσεων….
Η έκθεση λαμβάνει χώρα στο φουαγιέ του Δημοτικού θεάτρου Κέρκυρας , εγκαίνια της οποίας  θα γίνουν 19/11/2011 ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00μ.μ. και θα διαρκέσει μέχρι και Κυριακή 27/11/2011, ώρες επισκεψιμότητας   πρωί 10:00- 13:00 και απόγευμα 18:00 – 21:00. Κατόπιν προσωπικής επιθυμίας της ιδίας ποσοστό των εσόδων της έκθεσης θα δοθεί  στο εθελοντικό οργανισμό «Το χαμόγελο του παιδιού» Κέρκυρας .

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας