ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ANAKOINΩΣΗ

Το Δ.Σ. της ''ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ'' ύστερα από παράκληση των εταίρων, πραγματοποίησε δύο συνεχείς συνεδριάσεις στις 13/11/2011 (έκτακτο) και στις 20/11/2011 (τακτικό) αντίστοιχα και που αφορούσαν μεταξύ άλλων την διαδικασία της προκήρυξης του διαγωνισμού για την επιλογή νέου λογότυπου.
Κατά την συνεδρίασή του, το τακτικό Δ.Σ λαμβάνοντας σοβαρά υπ' όψιν του το ρόλο των εταίρων της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας με νομική μορφή και την εξέταση των στοιχείων που έχει στην κατοχή του, αποφάσισε να προβεί σε νέα ψηφοφορία.
Η νέα ψηφοφορία θα λάβει χώρα στη Γεν.Συνέλευση των εταίρων που θα διεξαχθεί σε ημέρα και ώρα που θα οριστεί σε μεταγενέστερη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Η παραπάνω απόφαση λήφθηκε προκειμένου να αποφευχθεί το απρόσωπο και πιθανά αμφισβητήσιμο αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και την τελική κρίση της επιλογής του να έχουν τα εγγεγραμένα μέλη-εταίροι με το δημοκρατικό τρόπο της κάλπης.
Λαμβάνοντας ενδεικτικά το αποτέλεσμα της ήδη υπάρχουσας ηλεκτρονικής ψηφοφορίας οι εταίροι καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στα τρία επικρατέστερα λογότυπα και την επιλογή του τελικού νικητή.
Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε. ευχαριστεί τους συμμετέχοντες στην διαδικασία της ψηφοφορίας καθώς επίσης και τους διαγωνιζόμενους δημιουργούς των προτάσεων και ζητεί την κατανόηση και την συμπαράσταση της παραπάνω απόφασης η οποία πάρθηκε ύστερα από εκτενή συζήτηση από τα μέλη του Δ.Σ.

Για το Δ.Σ. 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ελένη Κονοφάου 
Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μαρία Γραμματικού

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας