ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


                                                                                                                                          Αθήνα 6-3-2012

    Πρακτικό Νο 1                     

Συνεδρίασε σήμερα 6 Μαρτίου 2012, η εφορευτική επιτροπή που εκλέχθηκε από την επαναληπτική Γενική Συνέλευση της
''ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ'' η οποία πραγματοποιήθηκε στις 3-3-2012, παρουσία των μελών της κ.Ιωάννη Μπάνου, κ.Ιάκωβου Μαστροζάννε, κ.Δημήτρη Μαυροπόδη και του αναπληρωματικού μέλους κ.Αυγουστίνου Σπίνου.

Αποφασίστηκε να είναι πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής, ο Ιωάννης Μπάνος και γραμματέας ο Δημήτρης Μαυροπόδης.

Η εφορευτική επιτροπή ύστερα από διεξοδική συζήτηση και αφού διαπιστώθηκε ασάφεια στο καταστατικό και τον εσωτερικό κανονισμό περί αρχαιρεσιών, αποφάσισε να ζητήσει νομική γνωμοδότηση για τις διαδικασίες των εκλογών.

Ζητάμε συγγνώμη για την καθυστέρηση, και πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε την ημερομηνία και την διαδικασία των εκλογών για τα νέα όργανα της ''ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ''.

                                                                                    Με τιμή

                                                                         Η εφορευτική επιτροπή


 

                                                                                                                                            Αθήνα 20-3-2012

Σε συνέχεια του παραπάνω πρώτου πρακτικού, η εφορευτική επιτροπή ανακοινώνει:

Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχθηκε από την επαναληπτική Γενική Συνέλευση στις 3-3-2012, όπως προ ημερών σας είχε ενημερώσει, προκειμένου να κινηθεί αυστηρά μέσα σε πλαίσια καταστατικότητας και νομιμότητας, είχε ζητήσει νομική γνωμάτευση σε σχέση με τις αρχαιρεσίες της ''ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ''.

Η νομική γνωμάτευση είναι πλέον σε γνώση της εφορευτικής επιτροπής και σύμφωνα με αυτήν, ανακοινώνουμε στους εταίρους και τους φίλους της Ε.Ε.Ε, ότι βάσει του καταστατικού η θητεία των οργάνων (Δ.Σ και Ε.Σ) είναι τριετής και άρα δεν ισχύει εκλογική διαδικασία, οπότε δεν νομιμοποιείται να υπάρχει και ''εφορευτική επιτροπή''. Δηλαδή η Ε.Ε.Ε δεν βρίσκεται σε διαδικασία εκλογών στην παρούσα φάση.

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας