ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

« Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΕΝΗ ΚΟΝΟΦΑΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΤΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟ 2.3.2012 ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟ 27.2.2012 «ΑΠΟΦΑΣΗ» ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΖΩΧΙΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΑΣ, ΚΑΓΚΑΣ), ΠΕΡΙ … ΤΡΙΜΗΝΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ.
ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 2.3.2012.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Ε.Σ. (ΖΩΧΙΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΑΣ, ΚΑΓΚΑΣ), ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΦΟΡΑ Η ΔΙΑΤΑΓΗ, ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ.
ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΗΡΕΜΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ, 23.3.2012»

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας