ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΞΙΝΩΝ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΞΙΝΩΝ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013
 
ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ – ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ 55-59 , 6ος ορ. ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

 Την Κυριακή 10/2 και μετά τον εορτασμό του Αγίου Χαραλάμπους αρχίζουν και οι εκδηλώσεις στα γραφεία της Ένωσης με τα εγκαίνεια της Έκθεσης ζωγραφικής της  συμπατριώτισσας μας Αθανασίας Βρέντζου ώρα 1μ.μ. Την έκθεση θα μπορείτε να απολαύσετε τις καθημερινές από  10π.μ.- 1μ.μ. και κατά τη διάρκεια των άλλων εκδηλώσεων επίσης.

  Την Παρασκευή 15/2 η πρόβα της χορωδίας μας στις 7μ.μ. θα είναι ανοιχτή για  όλους! Ελάτε να την παρακολουθήσετε και να την γνωρίσετε από κοντά, μετά θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί επτανησιακά τραγούδια και θα πιούμε ένα κρασί, συνεχίζοντας με τραγούδια της παρέας.

 Την Κυριακή 17/2  ώρα 7 μ.μ. παρουσίαση του CD που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες  ο νεαρός παξινός καλλιτέχνης Σπύρος Καββάδας με δικά του τραγούδια και συνεργασίες με μεγάλους μουσικούς όπως ο συμπατριώτης μας Γ.Σπάθας, ο Δ. Τσακνής και ο Σ.Κορκολής. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει    πολλές εκπλήξεις, ενδιαφέροντες καλεσμένους  και πολλή μουσική.

 Την Κυριακή 24/2 στις 11π.μ. η ηθοποιός και πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια  Ιωάννα Μπογδάνου και η Κάτια Καντούρη θα παρουσίασουν ένα παιδικό παραμύθι πλαισιωμένο από θεατρικό παιχνίδι για τους μικρούς Παξινούς και στη συνέχεια 12.30 μ.μ. θα γίνει η παρουσίαση της δουλειάς του πολλά υποσχόμενου κιθαριστικού τρίο Cosa NosTres της Χριστίνας Βερονίκη και δύο άλλων κοριτσιών της Δήμητρας Πρόβατα και της Αθανασίας Νικολακοπούλου, σ' ένα πρόγραμμα αποτελούμενο από μουσικές flamenco, swing και latin.  Το κιθαριστικό τρίο μέσα στο Φεβρουάριο θα εμφανιστεί  και   στο Μεγαρο Μουσικής Αθηνών.
 
 
Σας περιμένουμε !



Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας