Παρουσίαση του ταλαντούχου τραγουδοποιού Σπύρου Καββάδα


Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 7μ.μ. στην ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΞΙΝΩΝ "Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ",  παρουσιάστηκε ο πρώτος προσωπικός δίσκος με τίτλο «ΟΡΘΟΛΙΘΟΣ», του πρωτοεμφανιζόμενου και ταλαντούχου τραγουδοποιού με καταγωγή από τους Παξούς Σπύρου Καββάδα.

Στην παραγωγή του δίσκου συμμετείχαν αξιόλογοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως ο Διονύσης Τσακνής, ο Στέφανος Κορκολής, ο Γιάννης Σπάθας και ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης.

 
 Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Γιώργος Κοσμίδης, πρόεδρος της εταιρίας Chronos Art Productions, o Μανόλης Ανδρουλιδάκης και ο ίδιος ο Σπύρος Καββάδας.

Ξεχωριστή παρουσία στην εκδήλωση η πρόεδρος της "ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ" κα Ελένη Κονοφάου.


Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ Παξινων έχει ταχθεί να προβάλλει το έργο των Παξινών καλλιτεχνών σε όλες του τις μορφές. Η παρουσίαση  πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της ΄Ενωσης «ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΞΙΝΩΝ "Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» στην Αθήνα, οδός Δεληγιώργη 55-59, Μεταξουργείο - 6ος όροφος.



Ακολουθούν τρία πολύ όμορφα τραγούδια του συνθέτη για να γνωρίσουμε τη δουλειά του:


 


 






Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας