ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ - ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ - "ΖΩΓΡΑΦΙΚΑ ΑΝΑΘΗΜΑΤΑ"


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ "ΖΩΓΡΑΦΙΚΑ ΑΝΑΘΗΜΑΤΑ"
ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ
PERFORMANCE ΣΤΗ  ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ "VILLA ΡΟΔΟΠΗ"
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ- 21 ΣΕΠΤEMBΡΙΟΥ 2013



Την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013, ώρα 9 μμ, θα εγκαινιαστεί στη Σύγχρονη Πινακοθήκη "VILLA ΡΟΔΟΠΗ", Ι.Μεσολωρά 7 και Βύρωνος στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, η  έκθεση ζωγραφικής  και επιζωγραφισμένων αντικειμένων του Κώστα Ευαγγελάτου, με τίλο "Ζωγραφικά αναθήματα".

Η έκθεση σε πρώτη φάση λειτούργησε με μεγάλη επιτυχία από τον Ιούλιο και περιλαμβάνει πρόσφατες ζωγραφικές συνθέσεις του εικαστικού δημιουργού και ειδικά τις μεγάλων διαστάσεων συνθέσεις με αλίκτυπα ξύλα, ευρήματα στις παραλίες του νησιού, που ολοκληρωμένα εκτίθενται συνολικά για πρώτη φορά.

 
Οι εικαστικές δημιουργίες εκτός από τον εσωτερικό εκθεσιακό χώρο κοσμούν και τον μεγάλο κατάφυτο κήπο σε διάλογο με τις φόρμες των δέντρων και των άφθονων λουλουδιών.

Στις 10.15 ακριβώς θα γίνoυν  στη λίθινη σκηνή του κήπου - ΜΩΒ ΣΚΗΝΗ, τα δρώμενα της ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ. Αισθητική εισαγωγή στην εκδήλωση θα γίνει από την Ιστορικό τέχνης Μαράη Γεωργούση. Φέτος ο Κώστας Ευαγγελάτος θα απαγγείλει το αλληγορικό ποίημά του "ΜΥΘΟΓΡΑΦΗΜΑ", σε πρωτότυπη μινιμαλιστική μουσική σύνθεση του Νίκου Γαρμπή- NICOFILIMON και το Χοροθέατρο "ΛΥΔΙΑ ΛΙΘΟΣ", θα παρουσιάσει το τολμηρό μουσικό πρελούδιο του Κλώντ Ντεμπυσύ "Το απομεσήμερο ενός Φαύνου". Η νέα χορογραφία είναι της Φένιας Αποστόλου με την ίδια ως Νύμφη και  Φαύνο τον χορευτή Ηλία Μπαγεώργο.
Θα ακολουθήσει η ετήσια δεξίωση υπό το σεληνόφως στον κήπο της Villa Ροδόπη.


Η είδοδος για τους φιλότεχνους είναι ελεύθερη.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA " RODOPI" 
ΜΕΣΟΛΩΡΑ 7 ΚΑΙ ΒΥΡΩΝΟΣ, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, 28100, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ: ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 20:00 - 22:00
τηλ : (0030) 26710 28501, 6944621286



Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας