Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Αθηνών - Δελτίο Τύπου



Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Αθηνών 
Αγ. Κωνσταντίνου 4, Αθήνα
Email kefallinesathinon@yahoo.gr
Τηλ. 210 5222761

Πρωτοβουλία Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών για το σεισμό

Το 2014 ξεκίνησε με μία μεγάλη δοκιμασία για το νησί μας, ξυπνώντας μνήμες του 1953 και των τότε καταστροφικών σεισμών. Η είδηση του σεισμού συγκλόνισε όλους όσους βρισκόμασταν  εκείνη τη στιγμή μακριά από το νησί μας.

Η Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Αθηνών λαμβάνει την πρωτοβουλία να συγκαλέσει έκτακτη  σύσκεψη όλων των κεφαλλονίτικων σωματείων της Αθήνας, ώστε να συζητήσουμε πώς μπορούμε να συνδράμουμε αποτελεσματικά, όλοι οι Κεφαλλονίτες της πρωτεύουσας ενωμένοι τους δοκιμαζόμενους κατοίκους των νησιών μας!

Να πιέσουμε όλοι σαν μία γροθιά την κυβέρνηση και κάθε αρμόδιο να ενσκύψει στα προβλήματα των σεισμοπλήκτων, όχι πρόσκαιρα και για εντυπωσιασμό αλλά σε βάθος και με ουσία!

Η Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Αθηνών, ο πρόεδρος Τάσος Βαλλιανάτος, το ΔΣ και είμαστε σίγουροι  όλοι οι Κεφαλλονίτες της Αθήνας, θα είμαστε δίπλα στο νησί μας  σε αυτές τις δύσκολες ώρες!
Η σκέψη και οι προσευχές όλων μας είναι στην Κεφαλονιά  μας και τους Κεφαλλονίτες, τους δικούς μας ανθρώπους!

Το νησί μας θα βγει πιο δυνατό για μία ακόμη φορά από αυτό το σκληρό χτύπημα του εγκέλαδου!

Αθήνα, 28 Ιανουαρίου 2014

Το ΔΣ της Αδελφότητας Αθηνών




Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας