Ε.Ε.Ε - Δελτίο Τύπου


 



Αθήνα 05/02/2014



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 2 Φεβρουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση για το έτος 2014 του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ε.Ε. , με κύριο θέμα, τον καταστροφικό σεισμό στο νησί της Κεφαλονιάς και τον δοκιμαζόμενο λαό του Ιονίου.

 Οι θύμησες από το σεισμό του 1953, ήρθαν ξανά στη μνήμη μας και η λύπη μας , δεν αρκεί για να γιατρέψει τις πληγές του εγκέλαδου και τα σοβαρά προβλήματα που επέφερε στους Κεφαλλονίτες συμπατριώτες μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Ε., στηρίζει κάθε πρωτοβουλία από όπου κι αν  προέρχεται, που σκοπό έχει την παροχή βοήθειας προς τους δεινοπαθούντες κατοίκους της Κεφαλονιάς και εξετάζει  τρόπους για πρόσθετη βοήθεια.

Με την αρωγή όλων μας, ευχόμαστε γρήγορα να ξεπεραστούν τα εμπόδια και το νησί να επανέλθει στους καθημερινούς του ρυθμούς, αφήνοντας πίσω του όλες τις οδυνηρές συνέπειες της σεισμικής δραστηριότητας.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ



Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας