Κώστας Ευαγγελάτος - Ανακοίνωση Θερινού Εκθεσιακού Προγράμματος της Σύγχρονης Πινακοθήκης Villa Ροδόπη


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣEΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ VILLA ΡΟΔΟΠΗ

Στο ART STUDIO EST, την έδρα των εικαστικών του δράσεων στην Αθήνα, ο ζωγράφος, λογοτέχνης, Θεωρητικός της τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος ανακοίνωσε το θερινό εκθεσειακό πρόγραμμα της Σύγχρονης Πινακοθήκης Villa Ροδόπη στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς.


Σε κοκτέιλ που παρέθεσε για τους στενούς του συνεργάτες ανακοίνωσε το πρόγραμμα που έχει ως εξής:

Από την ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 8.30 ΜΜ - 10.30 ΜΜ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ τις ίδιες ώρες μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα ξεναγεί τους φιλότεχνους στο ατελιέ του, στο παράπλευρο ισόγειο της Villa Ροδόπη. Στο χώρο του ατελιέ του εκτίθενται χαρακτηριστικές συνθέσεις ζωγραφικών, ψηφιακών και γλυπτικών του έργων, από γνωστές ενότητες της δουλειάς του όπως οι Σωματογραφίες - bodygraphics, οι Εξεικονίσεις - Προσωπογραφίες και οι Νεφελογραφίες/Nebulagraphics.


Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης COSTAS EVANGELATOS ART-EST και της μεγάλης ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, με έργα καλλιτεχνών που τα έχουν ευγενικά προσφέρει για τον εμπλουτισμό της μόνιμης συλλογής, θα γίνει στον άνω όροφο, ΣΤΙΣ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΩΡΑ 9 ΜΜ.

Θα ακολουθήσει στις 10.30 μμ, η ετήσια μουσικοποιητική εκδήλωση - PERFORMANCE  "ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ".

 Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Αυγούστου 2014.


 Στις 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ, ΩΡΑ 8 ΜΜ, θα εγκαινιαστεί ομαδική έκθεση με ζωγραφικά και χαρακτικά έργα καθώς και εκδόσεις τέχνης ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ, με αφορμή την επέτειο των 150 χρόνων της Ένωσης (1864 - 2014).


Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου 2014.

Οι εκθέσεις που έχουν μόνο πολιτιστικό χαρακτήρα θα λειτουργούν κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 8μμ - 10μμ.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ
Ι. ΜΕΣΟΛΩΡΑ 7 ΚΑΙ ΒΥΡΩΝΟΣ
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 28100, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ  ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες: 26710 28501 - 6944621286



Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας