Καλοκαιρινή περιοδεία 2016Αθήνα 27/7/2016


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ  μετά την επιτυχημένη  μουσικοθεατρική παράσταση «Στης Πλάκας τις ανηφοριές» που παρουσιάστηκε με αφορμή την 152η επέτειο της ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα στις 23/5 στο θέατρο Badminton και την ανακοίνωσή του για καλοκαιρινή περιοδεία στο Ιόνιο αλλά και σε κεντρικά θέατρα της  Ελλάδας για τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2016, ενημερώνει τους χιλιάδες θαυμαστές της συγκεκριμένης παράστασης ότι βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να μην προχωρήσει στην υλοποίησή της λόγω σοβαρών προβλημάτων.

Ανώτεροι λόγοι τεχνικού περιεχομένου στην συνδιοργάνωση της περιοδείας δεν επιτρέπουν την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου μαγικού ταξιδιού των μουσικών συνόλων της Ε.Ε.Ε. που αναμενόταν με μεγάλο ενθουσιασμό από φίλους και μέλη της Ε.Ε.Ε. και αναγκάζουν  το Δ.Σ. παρά  τις τεράστιες προσπάθειες επίλυσής τους να αποδεχτεί  την ακύρωσή της επιζητώντας την κατανόησή σας.

Με την ευχή να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε άλλες μελλοντικές εκδηλώσεις της Ε.Ε.Ε.


 

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας