Το Lefkatas TV , εκπέμπει live μέσω internet.ΤΟ LEFKATAS TV ΣΤΟ  internet

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε   ότι το LEFKATAS TV  μετά από το κλείσιμο που δέχτηκε  στις 20 Σεπτεμβρίου 2010 προσπαθεί να σταθεί στο πόδια του.
Αποφασίσαμε  λοιπόν να εκπέμπουμε μέσω internet  στην Λευκάδα και σε όλο το κόσμο  για την δική σας ενημέρωση και ψυχαγωγία. Πιστεύουμε  ότι θα μας αγκαλιάσατε και θα  μας στηρίξετε όπως εσείς οι τηλεθεατές μας ξέρετε  17 χρόνια τώρα. Εμείς σας ευχαριστούμε για την αγάπη  και την υποστήριξη σας  και σας υποσχόμεθα  ότι πολύ γρήγορα θα είμαστε ξανά στους δεκτές σας.
Για να δείτε το LEFKATAS TV μπορείτε να μπαίνετε στο site του Σταθμού μας www.studiolefkatas.gr και θα δείτε το πρόγραμμα μας ζωντανά  σε οποία γωνία του κόσμου κι αν  είστε.

Με Εκτίμηση και Σεβασμό
Οι Ιδιοκτήτες του LEFKATAS TV.
Βαγγέλης και Βάσω  Κτενά.   

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας