ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ Ε.Ε.Ε - «2015 - ΕΠΤΑΝΗΣΑ - ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ»Αθήνα 01/12/2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Μελετώ, ονειρεύομαι, στοχεύω και μετά τους σεισμούς...»

Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε., προσπαθώντας να σταθεί αρωγός στα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από το χτύπημα του εγκέλαδου στην Κεφαλονιά, υποδέχεται τον ερχομό του νέου έτους, με την έκδοση ειδικού ημερήσιου ημερολόγιου

«2015 - ΕΠΤΑΝΗΣΑ - ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ»το οποίο θα διατεθεί προς πώληση και τα έσοδα θα χορηγηθούν σε σχολεία της Κεφαλονιάς, για την επίλυση πρακτικών προβλημάτων  που αντιμετωπίζουν οι μαθητές στην καθημερινότητά τους, ξεκινώντας από το Γεν. Λύκειο Ληξουρίου. Ταυτόχρονα θα προσφερθούν ημερολόγια, στους μαθητές και τις μαθήτριες του συγκεκριμένου σχολείου με τις ευχές μας για μια δημιουργική χρονιά και καλή επιτυχία στους στόχους που έχουν θέσει.

Η Ε.Ε.Ε. για την ολοκλήρωση της έκδοσης, ευχαριστεί την επιχείρηση ΜΑΜΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε στο Χαλάνδρι, για την οικονομική ενίσχυση στην έκδοση του ημερολογίου, και τους επτανήσιους: Δημήτρη Σούλο (Κέρκυρα), Δημήτρη Κίντζιο (Παξοί), Παναγιώτη Κατωπόδη (Λευκάδα), Παναγή Καβαλιεράτο (Κεφαλονιά), Τηλέμαχο Μαρκαντώνη (Ιθάκη), Νίκο Κοντοσταβλάκη (Ζάκυνθο) και Χρύσα Φατσέα (Κύθηρα), για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού  που εκτίθεται στο ημερολόγιο.


Τα ημερολόγια διατίθενται κατόπιν παραγγελίας μέσω της ιστοσελίδας της Ε.Ε.Ε., www.enosieptanision.gr, καθώς και με επικοινωνία στα τηλέφωνα 2102130177 - 6946259240 στην τιμή των 10,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Μπορείτε να βρείτε, να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε
την παραγγελία σας, στον παρακάτω σύνδεσμο:


 Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον ενδιαφερόμενο.

Με το σύνθημα «Μελετώ, ονειρεύομαι, στοχεύω και  μετά τους σεισμούς...», καλούμε όλους να στηρίξουν την προσπάθεια της Ε.Ε.Ε. και να εναντιωθούμε στον εγκέλαδο που επιμένει να ταλανίζει το νησί με προβλήματα που παραμένουν άλυτα και αναζητούν την συμβολή μας.

«Τα παιδιά μας χρειάζονται, το μέλλον τους ανήκει, ας προσπαθήσουμε
να το κάνουμε καλύτερο».ΕΝΩΣΗ  ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ


Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας